helojjj

ska bättre mig, jag lovar! men har fullproppat med skoljobb hela veckan! menmen... Det går framåt med nylingen som fått namnen cerran:) Hon kunde trava ganska "lugnt" idag! framsteg. Jag tror de kommer gå snabbt fram. en vecka till så kan ja nog testa galopp, men först måste hon slappna av lite å inse att de inte är farligt ;)
hon är för övrigt världens mysigaste!

Snälla skriv in ett komentar och önska va jag ska skriva om.. blir så mke lättare!

måste övergå till plugg, å ny header kommer inom snarast!


är mer än less

Skolan är bajs just nu, har knappt tid att sova känns det som. menmen bara å kämpa på tills sommarlovet.. Idag är jag hemma, behövde verkligen vila upp mig lite å ta tag i lite jobbigt onödigt plugg som ska göras...

Idag hämtar vi den nya också, ska bli så sjukt spännande tänkte berätta lite om henne!
Hon är 6 år gammal och har inte gjort nått. en maxad D ponny med kanon stam hon såldes till en privatperson från hästhandlare, men hos privatpersonen så vart flickan som red rädd och vill inte rida mer. hon har skrittat å travat uppsuttet och löshoppat 2 ggr. Riktig räserponny tydligen. Ingen latis. man får me andra ord inte vara farträdd. men man vet väll aldrig.

hon är ett fux sto ivf!

hihi lite roligt, Sanna sandström min bästavän ska sälja sitt hjärta slutet av året, å då sa ja de, perfekt då kan du köpa blomma av oss dårå, hon ba självklart men den ska ha gått msvb. haha men jaja de är väll bara lite blod svett å tårar ;) nja, men vi får se hur bra hon blir. har en känska av att hon är ngt speciellt. Lite mindre mage bara, men riktigt snygg i övrigt!

http://www.youtube.com/watch?v=-Kqxs97K24w


Percy är frisk å kry, ska börja trava nu strax, Ricki är verkligen på topp. hoppar msvA banor så här plätttlätt!! :D

pussss, skriver ikväll eller imorgon. kommer bilder på blomma sedan!


tillbax till verkligheten

Nu ska jag försöka igen, jag vet, min blogg är inte den roligaste å läsa eftersom jag är sjukt dålig på uppdatera... Men jag gör det mycket för min egen skull, sen om någon gullig själ vill klicka in å läsa skadas det inte:))

Percy är tillbaka i bilden, hon är under igångsättning och ska snart börja trava, kan lova att hon är sjukligt pigg! hihi, ricki är sjukt på topp och en ny ponny är på G in i bilden.

Skolan är åthelvete jobbig just nu, men det är bara att bita i de sura äpplet å kämpa på!

Ge mig 10000 tips ni vill att jag ska skriva om för annars blire inget;)

Håll utkik för så småning om så kommer bilder på tillsalu saker! Jag har mycket fint,(tror jag) hahah, ja men jag säljer till vettigt pris.




PUSS /JULIA

RSS 2.0